OFERTA DE FEINA: DELEGAT D’OFICINA A BERGA – OCUPA'T – Servei Local d'Ocupació de Berga

OFERTA DE FEINA: DELEGAT D’OFICINA A BERGA

Es busca un/a delegat/da d’oficina per fer d’assessor/a comercial d’assegurances i productes finances a les oficines de Berga.

L’objectiu és gestionar una cartera de clients ja existent, tot fent visites comercials amb l’objectiu de retenir i fidelitzar els clients de la cartera i de captar-ne de nous, per gestionar oficina pròpia a Berga.

Tasques:

  • Comercialitzar productes com les assegurances de vida, les sanitàries, de la llar, de transport, de crèdit, etc., mitjançant l’acció comercial directa (visites a client) o l’atenció a particulars que acudeixen a l’entitat financera. També pot realitzar accions comercials via telefònica o per correu electrònic.
  • Identificar les necessitats dels clients i assessorar-los sobre la millor opció asseguradora analitzant la seva situació financera i els seus interessos personals.
  • Posar de relleu la importància i els avantatges dels productes asseguradors que comercialitza mitjançant la seva presentació, l’argumentació i la negociació.
  • Realitzar la gestió i el seguiment dels tràmits administratius necessaris per a la gestió comercial, és a dir, la gestió del contracte d’assegurances, l’elaboració d’informes sobre la gestió comercial, el seguiment de la contractació, etc.
  • Reportar periòdicament els resultats de la feina al o a la superior immediat/a que, habitualment, és l’inspector/a d’assegurances.
  • Elaborar informes sobre l’estat de la cartera de clients.

Imprescindible cotxe i carnet de conduir.

Sou: 24.000€ bruts l’any+comissions.