OFERTA DE FEINA: CUINER/A A CASSERRES – OCUPA'T – Servei Local d'Ocupació de Berga

OFERTA DE FEINA: CUINER/A A CASSERRES

Es busca cuiner/a per un centre residencial de Casserres.
Jornada Complerta.
Horari: 6 dies setmanals de dilluns a divendres de 9h a 15h i una setmana alternant dissabte o diumenge, 7h a 14h i 18h a 21h.
Incorporació immediata.
Salari: 1263 € bruts mensuals en 12 pagues.
Funcions:
Determina la qualitat de les matèries primeres necessàries. Rep les mercaderies i en comprova la qualitat i la quantitat. Emmagatzema les matèries primeres rebudes i s’encarrega de conservar-les perfectament. Controla el consum dels aliments i les begudes emprats per poder determinar-ne els costos. Manipula, prepara i conserva tota mena d’aliments crus, semielaborats i elaborats. Prepara i presenta els plats. Prepara i presenta productes de pastisseria i rebosteria. Prepara serveis tipus bufet o autoservei. Elabora i presenta plats a la vista del client.
No cal cap formació.
Experiència com a cuiner/a mínima de 3 anys.
VEHICLE PROPI si no es resideix a CASSERRES.
Per inscriure’s CLICAR AQUÍ