OFERTA DE FEINA: CUINER/A PER ALLOTJAMENT TURÍSTIC A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ – OCUPA'T – Servei Local d'Ocupació de Berga

OFERTA DE FEINA: CUINER/A PER ALLOTJAMENT TURÍSTIC A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

Una empresa amb més de 30 anys en el sector de les colònies escolars i d’estiu, així com també en el turisme familiar, busca ampliar la seva plantilla en el departament de cuina del seu hotel ubicat a Guardiola de Berguedà.

El lloc de treball consisteix en donar suport al cuiner principal i assumir les responsabilitats en el seu dia de descans. També elaborar menjars per col·lectius durant la setmana i en turismes familiars dels caps de setmana.

Incorporació immediata amb contracte i amb alta a la seguretat social.

Es demana mínim 2 anys d’experiència en cuina.

Imprescindible carnet de conduir i cotxe per arribar el lloc de treball.