Empresa de restauració col·lectiva busquen a un/a cuiner/a amb experiència demostrable , per incorporar a una residència a Berga.
Funcions:
- Preparar, cuinar i presentar plats d’alta qualitat segons les receptes establertes.
- Gestionar la preparación dels ingredients, assegurant-nos que siguin frescos i d’alta qualitat.
- Mantindre net i organitzada la zona de treball, respectant les normes d’higiene i sanitat.
- Col·laborar amb l’equip de cuina per planificar el menú i coordinar les comandes.
- Supervisar o controlar la qualitat dels ingredients i els plats preparats.
- Assegurar-se de que tots els plats es presentin de manera atractiva i complint els temps d’entrega.
- Col·laborar amb el personal de sala per garantizar un servei eficient i satisfer les necessitats dels comensals (100 persones).
Requisits:
- Formació preferible a Hosteleria: Tècnic Superior en Restauració. Tècnic en cuina.
- Experiència demostrable en el sector de col·lectivitats.
- Disposar de 2-3 anys d’experiència.
- Disposar de vehicle propi.
- Necessari saber gestió de compres.
- Informàtica a nivell usuari.
S’ofereix:
- Contracte indefinit.
- Jornada completa. Semana curta/ llarga. Horari: 7:30h a 15h i de 16:30h a 20h.
- Salari segons conveni (1550 euros bruts/mes per 14 pagues al any.
- L’oportunitat de creixement profesional en un entorn que valora i fomenta el desenvolupament dels seus treballadors.
- Incorporació inmediata a un equip dinàmic i compromès, on podràs treballar en un ambient col·laboratiu i motivador.
- La possibilitat de formar part d’una empresa que s’esforça per l’excel·lència en el sector de la restauració col·lectiva.