Busquem una persona per cobrir una vacant de cuiner/a de col·lectivitats a la residència de Casserres.
Tasques a realitzar:
-Preparació d’àpats i guarnicions segons els menús establerts pel departament de Nutrició.
-Coordinació i supervisió del procés de manipulació, preparació i cocció dels aliments, ajustant les quantitats adequades.
-Recepció i control de qualitat dels aliments subministrats pels proveïdors (seguint criteris APPCC).
-Gestió d’existències i notificació d’incidències o necessitats al responsable.
-Manteniment de la neteja, higiene i ordre de la cuina i dels estris utilitzats.
-Supervisió i manteniment del funcionament de la maquinària i estris de cuina.
-Garantir les condicions higièniques i de seguretat alimentària segons protocols establerts.
-Vetllar per la seguretat i salut laboral segons la normativa vigent.
-Realització de tasques complementàries d’acord amb la qualificació professional del lloc.
Oferim:
Contracte estable a jornada a completa.
Horaris a convenir amb el centre de treball.
Salari anual 18.000€ b/a, més objectius.
Incorporació immediata.
Requisits
Formació requerida:
Certificat de professionalitat en cuina o formació equivalent (CFGM en Cuina i Gastronomia o similar).
Formació en seguretat alimentària i manipulació d’aliments (obligatòria).
Es valorarà experiència prèvia en cuines de residències, escoles o altres col·lectivitats.
Carnet de conduir i/o facilitat de transport fins al centre de treball.
Estar inscrit/a com a demandant d’ocupació.
Incorporació immediata.
Competències i habilitats clau:
Organització i planificació del temps i les tasques.
Rigor i atenció als detalls, especialment pel que fa a la seguretat alimentària.
Autonomia i capacitat de lideratge en la gestió de la cuina.
Compromís amb la qualitat i el benestar de les persones usuàries.
Proactivitat i capacitat de resolució d’incidències.
Bon treball en equip i comunicació fluïda amb altres professionals del centre.
Flexibilitat i capacitat d’adaptació a les necessitats del servei.